SONOS The Home Sound System - Andante With Brocante B.V.

Ga naar de inhoud

SONOS The Home Sound System

Beeld & Geluid
De Sonos Move biedt slim, veelzijdig geluid, een verrassend diepe bass en een breed geluidsprofiel.

Hij is ideaal om binnen en buiten naar te luisteren. Dankzij het krachtige draadloze bereik is Move een volwaardig onderdeel van het Sonos-systeem, zelfs als hij helemaal achter in de tuin staat.

Buitenshuis is Move het eerste product van Sonos met bluetooth-audiostreaming. Dit maakt het makkelijk om audio rechtstreeks van een telefoon of tablet naar Move te streamen voor geweldig geluid onderweg.

  Prijs € 399,-

Met de slimme Sonos One

Ben je klaar voor de toekomst en kun je straks met je stem muziek afspelen, naar nieuws- en verkeersupdates luisteren, je slimme apparaten bedienen en nog veel meer leuke dingen doen.

En iedereen thuis kan bepalen welke muziek er wordt afgespeeld. Kinderen kunnen hun favoriete meezingliedjes oproepen. Vrienden kunnen nummers overslaan of nogmaals afspelen. Een app is niet nodig. Als je een feestje geeft, kan iedereen direct zijn favoriete nummer aanvragen.

De Nieuwe Sonos Arc soundbar

Qua design is de Sonos Arc helemaal anders dan voorheen. De nieuwe soundbar is een lange cilinder van 115 cm en is beschikbaar in een zwarte of witte matafwerking.

De soundbar kan op een meubel geplaatst worden of discreet aan de muur worden gemonteerd. Dankzij een magnetische sensor zal de Arc detecteren wanneer het wordt opgehangen aan de passende beugel en zal het de basweergave terugschroeven

De Sonos Arc bevat elf drivers die een 5.1.2-weergave moeten leveren. Dat is mogelijk omdat de cilindervormige soundbar naast speakers vooraan aan elke zijkant één driver en bovenaan twee luidsprekers bezit.

Deze werken allemaal samen als een phased array (wat je wel vaker bij soundbars ziet), waardoor er via softwaresturing heel gericht geluidsstralen kunnen uitgestuurd worden.

Het geluid dat uit de bovenliggende drivers komt, weerkaatst van het plafond. Voor de kijker moet het overkomen alsof die geluidseffecten boven hem zweven en wordt er een geluidsbeeld gecreëerd dat driedimensioneler is.

Een techniek die wel meer Atmos-soundbars toepassen, maar Sonos bevestigde in een briefing dat het ook zijn Trueplay-technologie aanpast om met de hoogtekanalen rekening te houden. Bij eerdere tests van andere Atmos-soundbars bleek zo'n kamercorrectiefunctie wel nuttig. De prijs wordt € 999,-

Daarom dat de Arc ook volop inzet op ondersteuning van Dolby-codecs zoals Atmos. Alternatieven, zoals DTS:X of MPEG-H, worden schijnbaar niet ondersteund.

Verrassend genoeg kiest Sonos er voor om geen upscaling-codec in te bouwen, zoals Dolby Atmos Height Virtualization.

De bovenliggende speakers van de Arc zullen dan wel de bassen ondersteunen - je merkt bij hele lage tonen immers niet waar ze juist vandaan komen.

De Sonos Arc is nu al bij ons te reserveren,
maak je Pre-order nu direct
Sonos
Laat al je entertainment tot leven komen met een adembenemend realistisch geluid en de 3D-beleving van Dolby Atmos.
Direct beschikbaar
€ 999,00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Sonos
Geniet van groots geluid dat je in beweging brengt met deze krachtige, robuuste en veelzijdige smart speaker.
Direct beschikbaar
€ 399,00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Sonos
Geniet van gedetailleerd geluid en ingebouwde stembediening met deze verbazingwekkend krachtige smart speaker.
Direct beschikbaar
€ 229,00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Sonos
Geniet van gedetailleerd geluid met deze verbazingwekkend krachtige kleine Sonos draadloze speaker.
Direct beschikbaar
€ 199,00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Sonos
Ervaar het grootse geluid van een kleine speaker met deze lichtgewicht, draagbare smart speaker die geschikt is voor thuis en on the go.
Direct beschikbaar
€ 199,00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Sonos
Hoor en voel het verschil wanneer je Sub toevoegt aan je Sonos-systeem.
Direct beschikbaar
€ 849,00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Vergeet ons niet te volgen op Social Media
Share je aanwinst met #andantewithbrocante
Andante with Brocante
Aarhof 15 2406 BT
Alphen aan den Rijn
Openingstijden
Di t/m Vr : 10:00 t/m 17:30 uur
Zat : 10:00 t/m 17:00 uur
zondag gesloten
LET'S KEEP IN TOUCH
Terug naar de inhoud